یکشنبه 08 شهريور 1405 - Sun 30 Aug 2026
  • آنچه دشمن را امیدوار می‌سازد، برجسته‌سازی اختلافات است/ دشمن به‌دنبال پاره‌پاره شدن امّت اسلام است/ حکّام کشورهای منطقه دشمن واقعی را بشناسند و با آن مقابله کنند

  • شرایط متفاوت استقلال و پرسپولیس برای دربی

  • یاسمین پهلوی از «اسرائیل بزن» تا تطهیر جنایت میناب + عکس و فیلم

  • آمریکا مسیر عمانی تنگه هرمز را لایروبی کرد؟

  • جنگ با ایران تمام شد؟

  • هشدار از آلمان به ترامپ؛ جنگ با ایران را تمام کن

  • آخرین وضعیت توزیع بنزین در جایگاه‌های سوخت

  • برندگان جایزه عکاسی از پرندگان

  • ساعت بازی پرسپولیس و ملوان/ هفته چهارم لیگ برتر

  • هلیا و توله‌هایش در خراسان شمالی / فیلم

  • آموزه‌های جدید ایران در جنگ اخیر

  • قیمت نفت امروز شنبه ۷ شهریور

  • زمان دیدار پوتین با پزشکیان اعلام شد

  • هنرمندی که توهماتش را به هنر بدل کرد/ عکس

  • فرصت‌سوزی بزرگ طارمی در دربی+ فیلم

  • حامی تروریست‌ها و اوباش دوباره در دولت پزشکیان حکم گرفت!

  • برترین عکس‌های حیات‌وحش 2026

  • کشف ۵۰ تن تخم مرغ احتکار شده در قم

  • نشانه هایی از گرمازدگی را جدی بگیرید

  • اینترنشنال چگونه به استقبال تحریم‌های «اسکات بسنت» رفت؟ + فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 158298
    تاریخ انتشار: 08/آبان/1398 - 10:24
    پورمختار:

    جلسات مخفی دولت برای انتخابات/روحانی دنبال پیروزی اصلاح‌طلبان است

    عضو فراکسیون ولایی مجلس گفت: از آنجایی که رئیس‌جمهور به خوبی می‌داند که مردم دیگر اقبالی به جریان اصلاحات و اعتدال ندارند، با دوقطبی‌سازی‌ به دنبال پیروزی آنها در انتخابات است

    جلسات مخفی دولت برای انتخابات/روحانی دنبال پیروزی اصلاح‌طلبان است

    محمدعلی پورمختار  با اشاره به دوقطبی‌سازی‌های جدید رئیس جمهور با نزدیک شدن به انتخابات مجلس شورای اسلامی، گفت: با وجود آنکه چند ماه تا انتخابات مجلس باقی مانده است، اما دولتی‌ها دخالت آشکاری در روند انتخابات مجلس می‌کنند و خبرهایی داریم مبنی بر اینکه آنان برای بررسی این مسئله در روزهای تعطیل جلساتی را به صورت مخفیانه برگزار می‌کنند.

    وی با اشاره به دوگانه‌سازی‌های رئیس‌جمهور، افزود: البته بیان دوقطبی‌هایی چون جنگ و صلح از سوی رئیس‌جمهور مسئله تازه‌ای نیست و وی بارها چنین مباحثی را مطرح کرده است و در زمان انتخابات ریاست جمهوری هم شاهد چنین ادبیاتی از سوی روحانی بودیم.

    عضو فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: هدف رئیس‌جمهور از دوقطبی‌سازی در جامعه صرفا برای این است که روی عملکرد ضعیفش در بخش‌های مختلف سرپوش بگذارد و از پاسخگویی فرار کند.

    پورمختار با بیان اینکه از آنجایی که شعارهای رئیس‌جمهور در زمان انتخابات به ویژه درباره برجام محقق نشده است، وی فرافکنی می‌کند، اظهار داشت: یکی دیگر از دلایلی که باعث شده تا رئیس‌جمهور چنین ادبیاتی را به کار گیرد آن است که وی به خوبی می‌داند مردم دیگر اقبالی به جریان اصلاحات و اعتدال ندارند و با طرح این مباحث درصدد است که دیدگاه سیاسی مردم را تغییر دهد تا در مجلس یازدهم اکثریت غالب را داشته باشند.

    نماینده مردم بهار و کبودرآهنگ با اشاره به اصرار دولت و رئیس‌جمهور برای مذاکره با آمریکا، ادامه داد: این دولت از روز اول نشان داد که صرفاً به دنبال ارتباط با غرب است اما در شرایطی که بارها و بارها شاهد بدعهدی غرب بوده‌ایم و دولتمردان نیز به خوبی بر این امر واقف هستند، دلیلی ندارد که نگاه دولتی‌ها به غرب و بیگانگان همچنان مثبت باشد.

    وی با تاکید بر اینکه قطعا مذاکره مجددی وجود ندارد و مسئله حائزاهمیت دیگر آن است که همه به خوبی می‌دانند که آمریکا جرأت جنگ با ایران را ندارد، خاطرنشان کرد: با وجود این جای تاسف دارد که این روزها شاهدیم که یکسری فضاسازی‌ها و عملیات روانی از سوی رئیس‌جمهور مطرح می‌شود که اقدام درستی نیست.

    منبع : مهر

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما